Shimano Nordic Norway


"To promote health and happiness through the enjoyment of nature and the world around us."


 

Om oss

 

Shimano Nordic Cycle AS ble etablert i 2005, etter at Shimano Europa kjøpte Hallman Sports i Sverige, Norge og Finland. Vi er 7 ansatte og har kontorer og showrom i Asker,

Vi er ansvarlig for distribusjon av Shimano og andre produkter i Norge. Markedsføring, opplæring, kommunikasjon  og informasjon er også vår oppgave.


 

BikeGear_Banner_SNN.jpg

Her finner du Norges største og beste sortiment av sykkelkomponenter og utstyr. I tillegg finner du masse informasjon om våre varemerker og forhandlere.


 

Shimano Service Center

A WORLD OF CYKLING KNOWLEDGE

Shimano Service Centers er et unikt konsept som er utviklet for å gi profesjonell service til syklister over hele Europa. Det betyr at alle syklister kan få fordeler av omfattende egenskaper og teknisk ekspertise fra Shimano forhandlere med et komplett utvalg av enestående produkter.
I tillegg kan Shimano Service Centers tilby de beste muligheter for å oppleve Shimano,s mange innovasjoner.

VELG DEN BESTE SERVICE

All teknisk service og garantiarbeid utføres av kvalifiserte Shimano eksperter i deres verksteder. I tillegg til kvalifisert vedlikehold og reparasjoner, kan alle syklister få råd om Shimano produkter og deres egenskaper.

 

OPPGRADER DINE OPPLEVELSER

Om du virkelig vil krysse grenser, trenger du det beste utstyret.Alle Shimano Service Centers har et bredt utvalg av originale Shimano produkter og deler. Ansatte med kunnskap vil vise deg et stort utvalg og mange muligheter, alt designet for å øke din opplevelse. Disse Shimano spesialistene har kunnskap og utvalg til dine behov og ønsker. Alle Shimano produkter er grundig testet i våre egne fasiliteter og godkjent av syklister over hele verden.
 


 

TEKNISK SUPPORT
 

Manualer & Sprengskisser

Her finner du all informasjon om Shimanos produkter.

Elektronisk Programvare

E-Tube projekt brukes for å administrere og håndtere de elekroniske produktene fra Shimano.

Shimano Sport Camera

Til Shimano Sport Camera finnes det en spesiell software for å redigere filmene. Du finner den i linken under. Der finner du også nyheter og informasjon.


 

Kontakta oss

SHIMANO NORDIC NORGE

Vakåsveien 7

1395 Hvalstad

Telefon: 66778010
E-post: infono@shimano-eu.com

Kontortid:
Man – Fre 0800 – 1600

Shimano_490x170.jpg