Shimano Nordic Finland

"To promote health and happiness through the
enjoyment of nature and the world around us."

Tietoa meistä

Shimano Nordic Cycle oli aiemmin nimeltään Hallman Sports. Hallman Sports AB:n perusti vuonna 1989 Torsten Hallman, motocrossin nelinkertainen maailmanmestari.
Torsten on myös maailmankuulun THOR-vaatemerkin (Torsten Hallman Original Racewear) perustaja.
Jo aikaisessa vaiheessa oli yhtiöllä monia vahvoja edustuksia, mm. Rockshox, Profile, Bell ja Shimano. Shimano on koko ajan ollut merkittävin tavaramerkki ja ollut perustana yhtiön nykyiselle suurelle valikoimalle.

Vuonna 2000 aloitti Hallman Sports OY toimintansa Suomessa ja vain kaksi vuotta myöhemmin avattiin Hallman Sports AS Norjassa. Vuonna 2004 Shimano Europa (Hollanti) osti yrityksen ja on siitä lähtien ollut sen omistaja. Shimanon filosofiana on, että kaikilla pitää olla mahdollisuus käyttää Shimanon osia, hintaluokasta riippumatta.

Pääkonttorimme on Uppsalassa ja varasto toimii Nunspeetissä Hollannissa. Kaikkiaan on yhtiöllä yli 40 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Monilla työntekijöillä on vahva pyöräilytausta ja pitkä kokemus pyöräilyalalta.

Shimano Nordic Cyclen tavoitteena on toimittaa sitä, mitä markkinat haluavat. Teemme jatkuvasti töitä, jotta sinä asiakkaana löytäisit aina valikoimastamme sen mitä etsit..


Shimano Nordic Finland

Klikkaa Bikegear.cc sivustolle ja löydä pyörätarvikkeiden innostava maailma ! Shimanon lisäksi löydät monta muuta vahvaa tuotemerkkiä, kuten PRO, AIM, Bell, Blackburn, Giro, Elite, Vittoria, Park Tool, Suomi Tyres, Ogio y.m.

www.bikegear.cc

Shimano Service Center

A WORLD OF CYCLING KNOWLEDGE

Shimano Service Center liikkeet tarjoavat erinomaista palvelua sinulle ja pyörällesi.

Löydät laajan valikoiman Shimano tuotteita ja alkuperäisiä varaosia. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua laadukkaasti ja auttaa löytämään oikeat varaosat ja tarvikkeet.


TEKNINEN TUKI

Manuaalit ja räjäytyskuvat

Täältä löydät kattavasti tietoa Shimano tuotteista, esim.yhteensopivuuksista.

si.shimano.com

Elektroninen ohjelmisto

E-Tube projektia käytetään hallinnoimaan ja käsittelemään Shimanon elektronisia tuotteita

e-tubeproject.shimano.com

Shimano Sport Camera

Shimano Sport Cameralle on tarjolla erityinen ohjelmisto filmien muokkaamiseen. Tietoa siitä ja muista ominaisuuksista löydät allaolevasta linkistä.

shimano-sportcamera.com

Ota yhteyttä

SHIMANO NORDIC CYCLE

Martinkyläntie 54
01720 Vantaa

Puhelin

020 155 0800

infofi@shimano-eu.com
Shimano Nordic Finland