Shimano Nordic Danmark


"To promote health and happiness through the enjoyment of nature and the world around us."


Om os

Shimano Nordic Denmark startede op d. 1. juli 2013. Virksomheden indgår i et tæt samarbejde med Sverige, Norge og Finland i den samlede nordiske Shimano enhed. Norden fungerer som en enhed under Shimano Europe, som har hovedsæde i Nunspeet i Holland. Herfra udgår bl.a. det unikke lager og distributionssystem, som forsyner det meste af Europa med meget hurtige og sikre leveringer.

Shimano Nordic Denmark er opbygget som en organisation med fokus på salg og service af det danske forhandlernet. Det danske hovedsæde ligger i Brøndby udenfor København og har derudover repræsentation i hele landet via eksterne og interne salgs og servicemedarbejdere.

Filosofien i Shimano Nordic Denmark er at levere markedets højeste kvalitet produktmæssigt og samtidig yde en ypperlig service overfor samarbejdspartnerne.


Shimano Service Center

A WORLD OF CYCLING KNOWLEDGE

Shimano Service Center er et unikt koncept udviklet til at yde professionel service til cyklister i hele Europa. Det betyder, at enhver cyklist nu kan nyde godt af de omfattende kompetencer og tekniske ekspertise Shimano forhandlere har på det komplette sortiment af banebrydende produkter. Desuden tilbyder Shimano Service Centre også cyklister den bedste mulighed for at opleve mærket Shimano og dets innovationer.
TEKNISK SUPPORTManualer & splittegninger

Her finder du information om Shimanos produkter.

si.shimano.com

Elektronisk software

E-Tube projekt anvendes til at administrere og håndtere de elektroniske produkter fra Shimano.

e-tubeproject.shimano.com

Shimano Sport Camera

Til Shimano Sport Camera findes et specielt software til at redigere film. Du kan læse mere på linket nedenfor, hvor du finder nyheder og information.

shimano-sportcamera.com
Kontakt os

SHIMANO NORDIC DENMARK

Søndre Ringvej 49C

2605 Brøndby


Telefon: +45 69911660

E-mail: infodk@shimano-eu.com